Mine patienter siger..

Jeg elsker det jeg laver – Her er et par testimonials fra mine patienter, der har oplevet mine behandlinger – Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål.

Mine patienter siger..

Marianne:

Jeg kom til Jena med et lille håb om, at hun måske, kunne hjælpe mig da jeg har haft irretabel tyktarm siden jeg var helt lille. Hun lavede en irisanalyse og en fødevare test på mig, så jeg vidste helt præcis hvilke fødevare jeg skulle undgå og hvilke vitaminer og mineraler jeg manglede. Og så fik jeg behandling med akupunktur og lysbehandling, som virkelig satte skub i hele mit system. Ret hurtigt fik Jena rettet op mine tarmeproblemer, så nu kunne jeg pludselig gå på toilet og besørge helt normal og det har jeg aldrig kunnet pga mine tarm problemer.

Efter kort tids behandling hos Jena, fik jeg det nu også stille og roligt rigtig godt psykisk, så nu kunne jeg efter mange mange år (i samråd med min læge) pludselig begynde at trappe ud af mine antidepressive, fik ellers max dosis. Og stille og roligt kom jeg helt af med dem, og har det nu rigtig godt helt uden og står nu stærkere psykisk end jeg nogenside har gjort syntes jeg. Så jeg har rigtig rigtig meget, at takke søde og hjertevarme Jena for, hun arbejder meget professionelt og er super dygtig. Så jeg bestemt anbefale et besøg hos Jena.

Anna-Sofie:

Jeg kom til Jena for 2 år siden for første gang. Jeg har opsøgt megen hjælp i alternativt regi igennem årene, men behandlinger og omlægningen af min kost ved Jena, har vist sig at være det mest effektfulde, så min krop er i sund og god balance. Jeg har siden da sendt mange både børn og voksne hendes vej – alle med virkelig gode resultater og tilbagemeldinger.

Jeg har også døjet med voldsomme menstruationssmerter og blødninger i over 20 år. Et intensivt forløb ved Jena for to år siden, har fuldstændigt fjernet mine smerter og reduceret mine blødninger, så de nu er normale. Hun har hjulpet min krop til at finde ro og hormonel balance ovenpå et par tumulte år med sygdom og 3 aborter.

Jeg kan varmt anbefale Jena´s behandlinger både som forebyggende og akut indsats imod enhver form for ubalance i kroppen.

Lena:

Jeg startede med behandlinger hos Jena i Næstved i 2007. Efter ca. 2 år med undersøgelser på hospitaler og hos læger, hvor jeg er blevet undersøgt både ind- og udvendig og fra top til tå, uden at man kunne finde årsagen til min tilstand med kvalme, svimmelhed, træthed og hovedpine opfordrede en veninde mig til at få foretaget en irisanalyse.

Min veninde havde tidligere været i behandling hos Jena, hvorfor jeg i 2007 tog kontakt til hende. Jena foretog en irisanalyse, og oplyste mig om flere ting, som jeg havde haft problemer med især i tarmene.

I første omgang, mente jeg at hun tog fejl, men efter nogle dage, dukkede der ting op i min erindring. For eksempel havde jeg 17 år tidligere haft en forkert bakterie i tarmene, hvilket kun kunne afhjælpes ved lægehjælp. Endvidere oplyste Jena, at mine slimhinder i tyndtarmen var perforede, hvilket var forårsaget af fødevareintolerance, at jeg havde en candidasvamp, og at energien i min lever var meget lav.

Hun testede, hvilke fødevarer jeg ikke kunne tåle, hvilket på det tidspunkt var rigtig, rigtig mange. Jeg var i begyndelsen til behandling en gang om ugen. Senere hver 14. dag, og nu 12 år senere er jeg til behandling hver 2. måned.

Det er nødvendigt for mig jævnligt at komme til Jena for at få ladet min lever op ved hjælp at akupunktur, lys og varme. Når leveren ikke fungerer optimalt mærkes det rigtig mange steder i kroppen. Jeg kan mærke det på træthed, mine knyster gør endnu mere ondt, humøret daler, bare for at nævne nogle.

Jeg kan efterhånden spise de fleste fødevarer, men med måde. Jeg har igennem de 12 år fået hjælp til rigtig mange andre ting, hvis jeg havde ondt et eller andet sted. Blandt andet blev jeg for 3 år siden meget skæv i kroppen. Lægen anbefalede en kiropraktor, hvilket overhovedet ikke hjalp. Jeg var hos en fysioterapeut, en idrætsterapeut, forskellige alternative behandlere, men intet hjalp, og ingen vidste hvorfor jeg var blevet skæv. Jena tilbød at hjælpe med 5 dages laserbehandling. Jeg talte med fysioterapeuten om laserbehandling, men det ville ikke hjælpe mente hun, for så havde hun jo benyttet den behandling. Jeg gik derfor i gang med laserbehandlingen hos Jena, og alene efter første dagen, mærkede jeg en bedring. Efter 5 dages behandling gik jeg derfra uden smerte, og har haft det godt siden.

Jeg har god kontakt til alternative behandlere, men har ikke mødt en, som er så dygtig og ved så meget om kroppen, som Jena.

Laver enhver behandling uforglemmelig