Kosmetisk Akupunktur - skaber naturlig skønhed

Ønsker du en naturlig måde at forbedre udseendet på, så er kosmetisk akupunktur løsningen for dig.

Så kan vi hos Naturklinikken Vejle hjælpe dig. Jeg har været behandler igennem 28 år og har gennem tiden behandlet mere end 60.000 patienter, med diverse behandlinger, og med denne kosmetiske akupunktur kan jeg hjælpe dig, jeg står klar til at tage imod dig i mine klinikker i både Vejle eller Løndal ved Silkeborg.

Skønheden kommer indefra. Klassisk akupunktur er tilbage i tiden blevet brugt til behandling ud fra hele kroppen. Hos Naturklinikken Vejle tilbyder vi kosmetisk akupunktur, som er en moderne form for skønhedsbehandling, som genskaber den naturlige skønhed og balance.

Kosmetisk akupunktur er en oplagt løsning til dig, der ønsker en flot og naturlig skønhed uden brug af kosmetisk kirurgi. Behandlingen med kosmetisk akupunktur går ud på, at lokale punkter i ansigtet kombineres med punkter på kroppen. Behandlingen er med til at give en mere elastisk og frisk hud.

Samtidig er behandlingen også med til at afhjælpe, reducere og forebygge tidens ældningstegn. Efter få behandlinger vil dine dybe rynker blive mildnet, de mindre rynker vil blive udglattet og teinten bliver pænere - helt uden bivirkninger!

Vi glæder os til at se og tage imod dig i vores klinik!

Book en behandling