Få smertelindrende Auriculoterapi af en professionel akupunktur i Vejle og Silkeborg omegn

Ønsker du at bekæmpe stress, og har du overvejet Auriculoterapi?

Så kan vi hos Naturklinikken Vejle hjælpe dig.

Naturklinikken er for dig, der værdsætter Auriculoterapi behandlinger med kvalitet. Jeg har været behandler i 28 år og gennem tiden behandlet mere end 60.000 patienter med diverse behandlinger.

Jeg står altid klar til at tage imod dig i mine klinikker i både Vejle eller Løndal ved Silkeborg. En gang i måneden rejser jeg til Færøerne, hvor jeg har et kliniksamarbejde med Statera i Tórshavn, hvor jeg har åbent efter aftale.

Auriculoterapi er også kendt som øreakupunktur

Auriculoterapi stammer fra 1950’ernes Frankrig, hvor Paul Nogier studier ledte til opdagelsen, at selve øret afspejler selve kroppen og dens organer. Når man kigger på øret, kan man forestille sig et menneske, der ligger i fosterstilling. Øreflippen repræsenterer hovedet, midterstykket af øret er kroppen og rygsøjlen, som løber langs den hårde kant yderst på øret.

Armene, skuldrene, de indre organer, samt de forskellige kirtler, er placeret ud fra hvor rygsøjlen findes. Toppen af øret repræsenterer benene, fødderne og hænderne samt halebenet og underlivsorganerne.

Ved auriculoterapi benyttes øret som refleks-område. Denne specielle øreakupunktur udøves efter den franske læge Dr. Paul Nogiers teorier. I ørerne findes en række aktive punkter, som stimuleres.

I auriculoterapi findes punkterne ved hjælp af pulsen, og på den måde kan man påvirke fem funktioner:

  • Stressbekæmpelse
  • Neurotransmitter-sekretion
  • Hormonregulering
  • Endorfin- og immunoglobulinproduktion

Det gøres både med nåle og ved hjælp af lysstråler.