Vakuum terapi styrker dit kredsløb, reducerer skader og hjælper til hurtigere restitution og helingsprocesser

Vakuum terapi er en moderne behandlingsmetode mod kredsløbsforstyrrelser, følelsesløshed, tunge ben og fødder, prikkende eller brændende fornemmelser og smerter. Terapien er smertelindrende, genopbyggende og helingsfremskyndende.

Behandling med Vacumed Vakuum terapi er for alle med kredsløbsproblemer. Terapien kan også bruges til kosmetiske behandlinger og er særlig god til trænings-, motions-, og sports-udøvere med akutte eller kroniske skader, samt personer der ønsker at fremme kroppens regenerering efter træning.

Terapibehandlinger fremmer også patientens livskvalitet og hjælper kroppens egne helingsprocesser.

En Vakuum behandling er risikofri terapi

Teknikken bag en Vacumed vakuumbehandling er at bearbejde patientens underkrop med undertryk i forskellige sekvenser. På den måde udsættes kroppen for skiftevis undertryk og det normale atmosfæriske tryk som stimulerer venerne og kroppens blodcirkulationen forbedres. Man træner, styrker og udvider blodkarrene og det bliver giver en forbedring af blodomløbet. Behandlingen hjælper også på udskillelsen af ophobede affaldsstoffer – hvilket lindre både smerte og forøger mobiliteten.

Behandlinger med vakuummaskinen foregår fuld påklædt, liggende og afslappende på mave eller ryg. Der er ingen risiko forbundet med behandlingen. Behandlingen skræddersyes af Jena ud fra dine individuelle behov og varer typisk 30-45 minutter. Terapien kan bruges som behandling mod flere sygdomme – men er især god i kombination med akupunktur behandling og magnetfelt terapi.

Ring eller book en behandling i dag
Kontakt Jena for en behandling der virker effektivt og forebyggende mod smerter.

Book en behandling