Magnetbehandling – PEMF – fremtidens energimedicin

Behandling med Pulserende Elektro Magetisk Terapi er populært og virker blandet andet ved at forbedre blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt.

Magnetbehandling - PEMF - Få kroppens celler i balance

Magnetbehandling har været kendt gennem mange årtier og behandlingsformen har været brugt til at hele og lindre smerter.

Behandling med magnetisme er populært og virker blandet andet ved at forbedre blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt.

Et par af de lidelser magnetbehandling kan anvendes til, er hjælp til patienter med migræne og depression, kan være med til at mindske brugen af smertestillende medicin og lindre smerte i almindelighed.

Forskningsresultater og viden

“Den elektromagnetiske energi er den elementære energiform, hvoraf enhver organismes liv er afhængig.” Dette er et citat fra prof. Dr. Werner Heisenberg, som var tysk nobelpristager i fysik.

Forskere både fra tidligere og nu har erkendt, at uden jordens magnetfelt, ville intet liv være muligt på vores planet. Magnetfeltets tykke beskyttelsesskjold forhindrer, at skadelige stråler udefra trænger frem til jordoverfladen.

Den dokumenterede virkning som forskningen har gavnet mennesker, vil vi også gerne overføre til dyr. Studier fra rumforskningen har bevist, at alle levende organismer på jorden er under gavnlig påvirkning af jordens magnetfelt.

Vores 70 billioner celler (muskelceller, knogleceller, blodceller osv.) som alle er omgivet af hver sit elektromagnetiske felt, samarbejder v.h.a. disse elektromagnetiske svingninger.

Det er disse svingninger der aktiverer cellestofskiftet, det vil sige at cellen lettere kan optage næringsstoffer og komme af med affaldsstoffer.

Behandling med MagnetiX by Krogslykke som forebyggende indsats:

• forhøjer iltforsyningen til cellerne, blodpladerne flyder lettere forbi hinanden uden at klæbe sammen, når kroppen påvirkes af den øgede magnetisme
• forbedrer cellestofskiftet
• styrker afgiftning
• modvirker stress styrker gendannelse af celler
• øger kroppens præstationsevne og blodgennemstrømning
• forbedre blodcirkulationen og kan reducerer risikoen for blodårerne tilstoppes af blodpropper

Behandling med MagnetiX by Krogslykke kan hjælpe på:

• styrkelse af immunforsvaret
• styrkelse af knogle- og brusk struktur ved sygdomme i bevægeapparatet
• virker afslappende på spændte muskler og reducerer smerter og stivhed
• fremmer sårheling og virker smertelindrende
• aktiverer kroppens hormonproduktion og er dermed forbundet med psykisk og fysisk form
• øger kroppens præstationsevne og blodgennemstrømning

Magnetfelter påvirker en række biologiske fænomener hos mennesker, dyr, planter og mikroorganismer. En teori er, at det elektromagnetiske felt fungerer som en vækststimulerende faktor.

Magnetterapi regnes også for at øge molekyle vibrationen, så kemiske processer i kroppen fremskyndes.

Der findes to forklaringer på, hvorledes et magnetfelt påvirker de levende celler:

Cellerne får en forbedret tilførsel af syre og næring og en hurtigere fjernelse af affaldsstoffer, på grund af øget transport gennem cellemembranen. Påvirkning af cellernes genetiske materiale i cellekernens DNA. (Påvirkning med stærke magnetfelter kan give grundlag for misdannelser og degeneration af celler eller bakteriekulturer).

Henvisninger til publikationer som er relateret

* I bogen “sund skepsis” forlaget Hovedland 2006 – I bogen “magnetterapi” 1994 af Professor Zhou Kina – I rapporten fra Aalborg Universitetshospital rapport ifm. piskesmældspatienter i perioden 2008 til 2011 * I bogen ” Den tilbageholdte viden om helbredelse” nævnes det på side 20 at Veterinær Forskningen har forlængst elimineret en lang række af vore værste sygdomme i dyrebesætninger – sygdomme som vi mennesker stadig døjer med.

Engang fandtes der sukkersyge, muskelsvind, knogleskørhed, gigt, Alzheimers syge og hjertesygdomme hos både landbrugsdyr og mennesker. I dag findes de stort set kun hos mennesker. Var det ikke snart på tide, at den helbredsfremmende viden, som dyrlæger har haft i over 50 år, begyndte at komme os mennesker til gode, så vi langt om længe kunne sige farvel til medicinalindustriens unaturlige kemiske produkter, med alle deres skadelige bivirkninger.

Hvad kan magnetbehandling
gøre for dig - Se videoen

Hver behandling er individuel og tilpasset dig.

I mine klinikker oplever du en kombination af flere behandlingsmetoder.

Du kan kontakte eller booke en behandling her

Afspil video
 
krogslykke magnetbehandling

Jena Frederikke Krogslykke bruger MagnetiX by Krogslykke, som hun selv producere og har forhandlingen af.

Laver enhver behandling uforglemmelig