Irisanalyse - Øjet ser kroppens tilstand

Kunne du tænke dig en irisanalyse?

Jeg har gennem tiden behandlet mere end 60.000 patienter fra blandt andet Vejle, Kolding, Horsens, Fredericia, Randers med diverse behandlinger som f.eks. vegatest, og jeg står klar til at tage imod dig i mine klinikker i både Vejle eller Løndal ved Silkeborg.

En irisanalyse bruges til at diagnosticere de medicinske tilstande i kroppen og kan bruges til forebyggelse af sygdomme. Analysemetoden tegner et billede af en eventuel sygdomsoprindelse både fysisk og psykisk.

Diagnose Formen er ikke ny, den kan spores tilbage til 1600-tallet, men har måske rødder endnu længere tilbage i historien.

Hvad er en irisanalyse?

Irisanalyse er en unik og avanceret metode, der gør det muligt at undersøge kroppens tilstand ved at observere iris i øjet. Iris fungerer som en forlængelse af nervesystemet fra hjernen, som reagerer på kemiske og psykiske forandringer i kroppen. Derfor er hver del af kroppen forbundet med øjets iris, og gennem irisanalyse kan man følge og observere tilstanden i kroppens væv og organer.

Med irisanalyse kan man også analysere områdernes struktur og styrke og dermed identificere eventuelle svagheder i kroppen, som kan reguleres på et tidligt stadie, inden personen selv registrerer, at der er noget galt. Dette giver mulighed for at være på forkant med eventuelle ubalancer og forbedre kroppens sundhed og velvære på lang sigt.

Irisanalysen er også i stand til at identificere arveligt betingede svagheder i kroppen, da disse kan afspejles i irissen på samme måde som andre ubalancer og tilstande.

Book en behandling