Selvhelbredende kræfter med homøopatisk medicin

Homøopati bliver mere og mere udbredt. Det er en spændende behandlingsform, som hjælper mange mennesker med deres lidelser. Mange er dog ikke klar over, hvorfor det virker.

Hvad er homøopati

Den homøopatiske grundlægger, Samuel Hahnemann opdagede noget spændende under sin fremstilling af lægemidler. Han opdagede, at kinin i højde doser gav malariasymptomer. Han fandt, at hvis medikamenter, der skulle bekæmpe sygdomme, blev givet til raske mennesker ville de fremkalde symptomer på den sygdom, som medikamentet skulle bekæmpe.

Dette betyder, at hvis du er syg, kan du få et middel der kan skabe balance i kroppen. For at undgå bivirkninger prøvede han at fortynde medikamenterne. Han fortyndende det så meget, at der kun var energien tilbage fra medikamentet.

Det havde en ligeså god virkning og var uden bivirkninger. Dette betød, at raske menneske ikke ville få effekt, men syge ville få en balance og blive raske.

Medicinen eller midlerne, man bruger i homøopatien, er minimale doser af naturlige forekomster, som udvælges fra plantermineraler. Ordet homøopati stammer fra det græske ord homoios, der betyder lignende, og ordet patheia betyder lidelse. Traditionel medicin handler om det modsatte. Man bekæmper sygdom med store doser medicin, som skaber den modsatte tilstand.

Homøopati handler om at skabe et middel, der stimulerer den naturlige selvhelbredende energi. Kroppen skal kunne få sig selv i balance og gøre brug af sine selvhelbredende energier. Der er ingen skadelige bivirkninger og det kan tages sammen med lægeordineret medicin.

Book en behandling

pic