Selvhelbredende kræfter med homøopatisk medicin

Vil du gerne vide mere om homøopati og dens anvendelse i alternativ medicin?

Så kan vi hos Naturklinikken Vejle hjælpe dig. Jeg har været behandler i 28 år og har gennem tiden behandlet mere end 60.000 patienter med diverse behandlinger som f.eks. ved hjælp at homøopati, og jeg står klar til at tage imod dig i mine klinikker i både Vejle eller Løndal ved Silkeborg.

Homøopati bliver mere og mere udbredt. Det er en spændende behandlingsform, som hjælper mange mennesker med deres lidelser. Mange er dog ikke klar over, hvorfor det virker.

Book en behandling

Hvad er homøopati

Samuel Hahnemann, grundlæggeren af homøopatien, opdagede noget spændende under sin fremstilling af lægemidler. Han fandt ud af, at høje doser af kinin gav malariasymptomer, og at medicin, der skulle bekæmpe sygdomme, når det blev givet til raske mennesker, ville fremkalde symptomer på den sygdom, som medicinen skulle bekæmpe.

Dette betyder, at hvis du er syg, kan du få et middel, der kan skabe balance i kroppen. For at undgå bivirkninger forsøgte han at fortynde medicinen, så der kun var energien tilbage fra medikamentet.

Denne metode havde en lige så god virkning og var uden bivirkninger. Det betyder, at raske mennesker ikke vil få effekt, men syge vil få en balance og blive raske.

I homøopatien bruger man minimale doser af naturlige forekomster, som er udvalgt fra planter og mineraler. Ordet homøopati kommer fra det græske ord homoios, som betyder "lignende", og ordet patheia betyder "lidelse". Traditionel medicin fungerer modsat. Her bekæmper man sygdommen med store doser medicin, som skaber den modsatte tilstand.

Homøopati handler om at skabe et middel, der stimulerer den naturlige selvhelbredende energi i kroppen. Kroppen skal kunne bringe sig selv i balance og gøre brug af sine selvhelbredende energier. Homøopati har ingen skadelige bivirkninger og kan tages sammen med lægeordineret medicin.

Book en behandling

pic