Heilpraktik - Finder årsagen til sygdom

Ønsker du at finde årsagen til din sygdom ved hjælp at heilpraktik?

Så kan vi hos Naturklinikken Vejle hjælpe dig. Naturklinikken er for dig, der værdsætter heilpraktik-behandlinger med kvalitet. Jeg har været behandler i 28 år og har gennem tiden behandlet mere end 60.000 patienter med diverse behandlinger, og jeg står også klar til at tage imod dig i mine klinikker i både Vejle eller Løndal ved Silkeborg.

En gang i måneden rejser jeg til Færøerne, hvor jeg har et kliniksamarbejde med Statera i Tórshavn, hvor jeg har åbent efter aftale.

Book en behandling

Heilpraktik - Finder årsagen til sygdom

Heilpraktikken har sin oprindelse i folkemedicinen i Tyskland og omfatter flere forskellige discipliner inden for diagnostik og terapi. Ordet "heil-praktik" betyder oversat til dansk "helbredelses-terapi". Danske heilpraktikere bliver ved deres afsluttende eksamen autoriseret af en tysk amtslæge, en tysk speciallæge og en udpeget heilpraktiker.

Som heilpraktiker arbejder man med at finde årsagen til en sygdom, frem for blot at behandle dens symptomer. Terapeutisk arbejder heilpraktikeren med at genoprette kroppens naturlige balance (homøostase), så kroppen kan helbrede sig selv. 

Dette opnås ved at tilføre det, der mangler, f.eks. vitaminer og mineraler, og ved at fjerne det, der er for meget, såsom stofskifterestprodukter eller en generel oversyring i bindevæv.

Heilpraktik er derfor en form for regulationsterapi. I regulationsterapien anvender heilpraktikeren remedier fra planteriget, mineralriget og dyreriget. Regulationsterapien omfatter en række forskellige diagnose- og behandlingsformer, der supplerer og understøtter hinanden i behandlingen som f.eks. irisanalyse, laboratorietests, akupunktur, homøopati, auriculoterapi m.m. (se fanebladet terapiformer).

Ved at beherske de forskellige behandlingsteknikker er heilpraktikeren i stand til at tilpasse behandlingen til klientens individuelle behov. Det kan være en fordel at vælge heilpraktik som behandlingsform, da jeg som heilpraktiker tager en holistisk tilgang til behandlingen og arbejder på at finde årsagen til en sygdom, frem for blot at behandle dens symptomer.