Speciale i Heilpraktik, Akupunktur & Auriculoterapi

Velkommen til Akupunktur og Naturklinkken. ­Mit navn er Jena Frederikke Krogslykke og jeg arbejder dagligt med behandling af mennesker med forskellige ubalancer. Det kan bl.a. være smerter, allergier, stress, psykiske lidelser, udbrændthed eller nedsat livskvalitet.

I tidens løb, har jeg uddannet mig bredt indenfor mit fag. Jeg er uddannet farmakonom og i 1995 blev jeg uddannet Heilpraktiker. I 1997 blev jeg uddannet Akupunktør fra Scandinavian College of Acupuncture Copenhagen. I 1998 blev jeg uddannet som Auriculoterapeut og i Auriculomedicin efter den franske Læge Poul Nogiers behandlingsmetoder.

Udover min store interesse indenfor det holistiske livssyn, er jeg i øjeblikket i fuld gang med uddannelsen som kostvejleder på Kostakademiet i Silkeborg. Kosten har en stor betydning for helbredelsen af mennesket.

Jeg elsker mit arbejde og behandler patienter i mine to klinikker, Dommergården i Vejle og i Laven ved Silkeborg. En gang i måneden rejser jeg til Færøerne, hvor min klinik i Tórshavn er åben efter aftale.

Hvad kan jeg tilbyde dig
- Se videoen

Hver behandling er individuel og tilpasset dig.

I mine klinikker oplever du en kombination af flere behandlingsmetoder.

Du kan kontakte eller booke en behandling her

Afspil video
 

Laver enhver behandling uforglemmelig